Пиши ни

116 абитуриенти от пет паралелки изпрати днес ПГИТ „Проф.д-р Асен Златаров”

Тазгодишният випуск се отличава със спечелени 230 национални награди. Директорът Светла Данаилова определи денят като празник на зрелостта и младостта за ПГИТ „Проф-д-р Асен Златаров”. „Показахте на всички след Вас, къде стои летвата на златаровци”, посочи инж. Данаилова.
Випуск 2018 на учебното заведение излиза със спецаилности: „Икономика и мениджмънт”, „Икономист информатик”, „Банково дело”, „Организатор на туристическа и агентска дейност”, „Ресторантьор”. От всички 116 абитуриенти, 31 вече са приети за студенти в УНСС, което е 46% от общия брой ученици в икономическите паралелки на златаровското училище. Випуск 2018 заслужи признания като: най-талантлив, най-награждаван, най-запомнящ се випуск на учебното заведение. „Стъпка по стъпка изграждахте своята личност и трупахте знания. Този дълъг път извървяхте напътствани, подкрепяни и вдъхновявани от своите учители. Винаги бъдете себе си. Направете така, че да бъдете успешни, защото само успешните хора са щастливи”, каза още на зрелостниците директорът на ПГИТ „Проф.д-р Асен Златаров” Светла Данаилова. С поздравителни думи към випуск 2018 се обърна и зам.кмета Илияна Попова, която връчи и поздравителен адрес от името на кмета Димитър Бръчков. 
Народният представител Георги Динев също поздрави зрелостниците на златаровското училище в Петрич и благодари за поканата да присъства на празника днес.
С есе, посветено на любимото училище, завършващите средно образование ученици поздравиха своите учители и ръководството на училището. 20 ученици от ПГИТ „Проф.д-р Асен Златаров” бяха наградени по линия на Програмата за мерките за закрила на деца с изявени дарби. По един балон в небето над Петрич пусна всяка паралелка от завършващите ученици на Гимназията по икономика и туризъм. На добър час!

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA