Пиши ни

„Кимакс Юнайтед” спечели купата на Кмета в работнически турнир по футбол в община Петрич

Приключи работническият турнир по футбол за купата на Кмета в община Петрич. 12 отбора се включиха в тазгодишното емоционално издание на спортната проява, която премина без инциденти в типичен за петричани спортсменски дух на терена. На финала един срещу друг излязоха отборите на „Кимакс Юнайтед” и „Дълбошница”. При изключително напрегнат двубой крайният резултат се оформи след осем точни попадения, от които шест за „Кимакс Юнайтед” и две за „Дълбошница”. Купата на победителите връчи по традиция кметът Димитър Бръчков, който благодари за демонстрирания феърплей на терена. Наградата на класирания на второ място отбор -„Дълбошница” връчи председателя на Общински съвет Петрич Георги Тренчев.

От отбора на „Дълбошница” оповестиха, че спечелената сума от второто място ще бъдат дарени на дете, което има нужда от средства за операция. На малкия финал се срещнаха отборите на „Балкан Бизнес Хелп” и „Мадара”, които завършиха при резултат 1 : 7. Наградата на класиралият се на трето място отбор връчи Георги Георгиев.

Призът за най-полезен играч на турнира заслужи Кирил Стоянов от „Дълбошница”, за най-добър вратар отличието получи Благой Миров от отбора на „Сетсофт Спрт”, за голмайстор на турнира призът получи Живко Димитров от отбор „Мадара” с реализирани девет гола. Работническият турнир за купата на Кмета се провежда за осма поредна година и е част от проявите посветени на празника на Петрич – Гергьовден.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA