Пиши ни

Черна вода потече от чешмите в Рупите

Черна вода стресна жи­телите на село Рупите в събота. Живителната течност от чешмите в района потече с мътен сивкав цвят и уплаши местните. Аномалията била едва за около час, но и това било достатъчно, за да стресне хората. Те веднага сигнализира­ли в районната здравна инспекция в Сандански и били взети проби.

Оказало, че водата е напълно годна за пиене и не крие никакви опасни елементи. Въпреки това виделите черната вода са убедени, че тя е отровна и има проблем, който изследванията не са в състояние да открият.

Веднага плъзна слух, че водата е потекла в черен цвят заради снимките на филма за Ванга, които правят руснаци край дома на пророчицата в Рупите.

„Ванга“се върти в гроба, че й ровят костите. Откак­то дойдоха тези руснаци, само бели ни правят. Овошките не узряха, гроздето се скапа, а сега и тази напаст“, обяснява 76-годишната Децка Енева пред местния сайт „Е-79″. Тя и съселяните й са убедени, че странното явление с водата няма да е последната лоша поличба и искат русна­ците да бъдат прогонени от светите земи, където е живяла пророчицата Ванга.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA