Пиши ни

Цветан Цветанов и кандидатът за кмет на Петрич на ПП ГЕРБ Димитър Бръчков на старта на предизборната борба са категорични: Общината ще…

ГЕРБ – Петрич стартира предизборната си кампания с рейд в общината на председателя на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, депутатите Даниела Савеклиева и Димитър Танев, и евродепутатът Андрей Новаков, съвместно с кандидата за кмет Димитър Бръчков, кандидатите за общински съветници от партийната листа и кандидатите за кметове на села.

„В лицето на господин Бръчков Петрич ще има нов кмет, подкрепен от нашите съветници с ново мислене в Общинския съвет, за да може кметът да изпълнява управленческата си програма и начертаното пред избирателите”, каза Цветан Цветанов, след като се запозна с проблемите в общината, натрупани през 16 годишното управление на Вельо Илиев.

Представители на мощна коалиция от партии, подкрепящи кандидата за кмет Димитър Бръчков, присъстваха на откриването на кампанията на ГЕРБ.

Рейдът на кандидатите за управленци на община Петрич започна още на пътя при село Кърналово и пътната отсечка при селата Старчево – Първомай. Цветан Цветанов отбеляза, че пътната настилка на тези участъци е в изключително лошо състояние, и обеща съдействие за ремонтирането им. Работници от текстилното предприятие „Арджист” в района на село Кърналово радушно посрещнаха почетните гости. В разговор с тях кандидатът за кмет Димитър Бръчков се запозна с проблемите с родните им места .

С питка и мед посрещнаха кандидат-управленците пред щаба на ПП ГЕРБ в Петрич. В движение и в разговорите с хората прид тях бяха поставени различни проблеми на общината. Цветан Цветанов, който съдейства за безвъзмездното предоставяне на община Петрич на голяма част от имота на Гранична полиция в центъра на града, с неудовлетворение коментира факта, че сегашната общинска управа, начело с кмета Вельо Илиев не е направила нищо до момента за изграждането на парк на това място. Не е изпълнено и решението на общински съвет от 2012 година за преместването на Градския исторически музей в бившия ресторант на ГУМ – Петрич. Вината за това е на Вельо Илиев, който не е изпълнил това решение. Преместването на музея в по-просторното и удобно помещение би го направило по-достъпен за всеки гражданин.

На улицата в центъра на Петрич, наподобяваща пазар, търговци и производители споделиха желанието си да имат съвременен европейски пазар, където в нормални условия биха могли да реализират продукцията си. Всяка година Общински съвет – Петрич гласува средства за изграждането на модерен пазар, но екипът на Вельо Илиев не предприема нищо за построяването му.

Рейдът приключи в препълнената конферентна зала на комплекс „Булгари”, където се събраха представители на широката коалиция политически сили и сдружения, които подкрепят кандидата за кмет на община Петрич на ПП ГЕРБ Димитътр Бръчков.

„Господин Бръчков има чистотата на младостта, опита на общински съветник, и капацитета да бъде избран и да управлява община Петрич. Той може да разчита на централното ръководство на партията и пълното съдействие на нашите представители в правителството”, каза Цветан Цветанов.

„С хората в тази зала, с усилието на всички жители на общината, ние можем да променим статуквото, да управляваме прозрачно, с морал и в името на законите в държавата, при зачитане на интересите на всеки човек. Ние сме за промяната в управлението на общината, и съм сигурен, че ще победим”, заяви кандидатът за кмет на община Петрич на ПП ГЕРБ Димитър Бръчков.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA