Пиши ни

Слагат на тезгяха комплекс Тумбите

Kредитният милионер не обслужва задълженията си към банките, имотът е заприличал на руини


Първият кредитен милионер в Петрич Живко Томов-Фашиста занемари до краен предел една от големите си придобивки в годините след демокрацията и силовите групировки, хотелски комплекс Тумбите в петричкото село Дрангово. В момента той се продава за 784 200 лева. Първата продажба на комплекса се провали и цената падна с почти 200 000 лева, съобщава Struma.com. Тумбите бе най-атрактивното място за сбирки на новоизлюпени богаташи, но в момента е развалина, обявена за продажба заради необслужван банков кредит за милиони.
Живко Томов-Фашиста обитава кокетно собствено хотелче на входа на Мелник и от много време не се е появявал в южния град. Нищо не се е чуло за него от години. От региона изчезна и бившата му съпруга Петрана, собственичка на фирма “Лореал”.

Според запознати, Петрана Томова от години живее в София. В нокдаун е и фамилната им къща в Петрич. Семейството бе едно от най-популярните бизнес семейства в Пиринско с разностранни бизнесинтереси. В последствие Томови се разведоха и всеки пое пътя си, заедно с това и бизнесът им в Петрич се срина.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA