Пиши ни

Протестът на строителите! Автоколона направи обиколка на общинската сграда в Петрич и с надути клаксони поискаха оставката на екипа на…

Точно в 17.45 часа днес поредният автопротест на протестиращите строители и на сдружението за контрол и управление на община Петрич, с председател Кирил Георгиев мина покрай сградата на общината. Автопоходът предвождаше лично протестър №1 Кирил Георгиев.

Пред сградата колоната от над 100 автобомили спря за малко, за да може да бъде заснета от камерата на Struma. com. От отворения прозорец на колата си Георгиев поиска гласно оставката на екипа на градоначалника. На много от колите се развяваше и националното знаме. Колоната бе предвождана от полицейска кола. Автопоходът освен Петрич стартира и обиколката си в селата от район Подгорие. Това е новост за протестиращите, които досега изразяваха своето недоволство от управлението на кмета и екипа му основно в града.

Търсеха се какви ли не атрактивни и не дотам цивилизовани начини за привличане на вниманието. Последно изиграха и улично представление с бутафорен поп пред улицата на която живее зам. кметът на Петрич Христо Георгиев. Нарекоха я „Корупция „ с друга указателна табела, сочеща километрите до затвора в Бобов дол. Днес Кирил Георгиев показа класа. Той за пореден път показва развитие с поведението си на истински бизнесмен, който е първият в страната производител на специфични двигатели за автомобили.

Георгиев бе повече от любезен при преминаването на колоната от автомобили пред сградата на общината. Днес строителните бяха обрани откъм емоции, явно взели си поука от предишните им истерични прояви.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA