Пиши ни

Премиерът Бойко Борисов и правителството застават зад Кирил Котев като кандидат за кмет на Община Сандански от ПП ГЕРБ

Евродепутатът от ПП ГЕРБ г-жа Мария Габриел подкрепи Кирил Котев и го покани след изборите да презентира Община Сандански като туристическа дестинация в Европейския парламент.

На среща с бизнеса в ‘‘Парк хотел Пирин‘‘, Кирил Котев направи отчет за свършеното от него и представи предизборната си програма за управление на община Сандански 2015-2019.

Г-н Котев постави акцент върху диалога с местния бизнес, като посочи, че е готов да подкрепи всяка добра инициатива за инвестиция в града. Той заяви, че ще създаде отделно административно звено, което ще обслужва юридическите лица и ще облекчава административните услуги за тях. Кирил Котев запозна хората с възможностите за създаване на браншови организации и възможността за реализация на проекти с европейско финансиране.

Г-н Борислав Миланов, депутат от Реформаторския блок от Благоевградска област категорично заяви подкрепата си за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев и сподели общите им съвместни дейности, с пожелание те да продължат все така успешно и след изборите.

Г-жа Даниела Савеклиева, народен представител на ПП ГЕРБ и координатор за Благоевградска област съобщи, че премиерът Бойко Борисов и правителството са с г-н Котев.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA