Пиши ни

Петрич се готви за първо домакинство на кръг от Републиканско първенство по бокс

Петрич се подготвя за първо домакинство на кръг от Републиканско първенство по бокс. В дните от 8 до 12 февруари 2017 година Община Петрич ще бъде домакин на кръг от Републиканското първенство по бокс за юноши и кадети. Участие ще запишат над 220 състезатели и треньори от 47 клуба.

Днес в зала „Арена” Петрич беше монтиран и професионалният ринг за кръга от републиканското първенство. Утре е техническата конференция и настаняването на спортисти, треньори и съдии. Официалното откриване ще бъде в сряда, 8 февруари 2017 г., от 15.00 часа. В 16.00 часа по график започват и първите срещи. В дните на кръга от Републиканското първенство по бокс в Петрич ще пристигне и председателят на Българската федерация по бокс Красимир Инински.

Правото да бъде домакин през тази година на кръг от републиканското по бокс за юноши и кадети, Община Петрич защити след успеха на демонстративния турнир по бокс в края на месец октомври миналата година и високата оценка, дадена тогава от председателя на Българската федерация по бокс Красимир Инински, който разговаря с кмета на общината Димитър Бръчков.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA