Пиши ни

Петрич посреща 2016 година с червено вино и богата музикална програма

Община Петрич ще посрещне Новата 2016 година с богата музикална програма на открито, в която ще участват местни и гостуващи състави и изпълнители, съобщиха от пресцентъра на общината. Празника ще започне в 23 часа на 31 декември на градккия площад. Нова година на площада заедно с петричани и гостите на града ще посрещне и кметът Димитър Бръчков.

Празничната програма ще бъде открита с емблематичната песен посветена на Петрич в изпълнение на Димитър Коларов. На сцената ще излязат също -Живка Захариева, фолклорен ансамбъл “Веселие” гр. Симитли и Владислав Вълчев. Жителите и гостите на Петрич ще бъдат поздравени в новогодишната нощ от кмета на общината Димитър Бръчков. Веднага след него чрез прожекция на фасадата на читалището ще бъдат петричани ще чуят обръщението на президента Росен Плевнелиев.

Празнична заря и илюминаций ще озарят небето над Петрич точно в полунощ тази вечер. За всички, който ще посрещнат на градския площад новата 2016 г. общинската управа осигурява червено вино за тежка новогодишна наздравица.

Заповядайте заедно да посрещнем новата година, се казва в поканата на община Петрич!

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA