Пиши ни

Петрички борец – голямата любов на Станка Златева

Националът по борба Кирил Терзиев от Петрич е тайната и голяма любов на Станка Златева. Олимпийската шампионка и спортистът били силно влюбени, но в крайна сметка се разделили.

Близки до Станка разкриват, че тя много силно е обичала спортиста. Златева дори запознала семейството си с него.

Въпреки това двамата са дискретни по отношение на връзката си. И за пред хората избягват да я коментират, съобщи HotArena.net.

„Станка е идеална жена. Толкова готин приятел ми е, освен всичко е и невероятна спортистка“, хвали колежката си Терзиев.

Малко преди да влезе във „ВИП Брадър“ приятели на Станка й подшушват, че Кирил чака син — Йоан. И то от момиче, което малко познавал — Атанаска.

Тогава Станка с дни безутешно плака. В последния разговор между нея и Кирчо, той я упрекна, че общия им треньор Симеон Щерев е виновен, за да не са заедно.“

За Златева обаче той е като втори баща, след като нейния умира след грешна лекарска диагноза, споделят приятелки на майка й. А мъката й по Терзиев и желанието да се включи в светския живот я накарали да влезе в Къщата.

„Там се надява да се запознае с нормални хора и да промени средата, в която се движи. Казваше: „Аман от спортисти около мен, един нормален мъж няма“, споделят нейни близки.

Що се отнася до Терзиев той няма да се жени, въпреки прекрасния си син. Или поне докато Станка не мине под венчило.

Не е ясно дали това е голямата любов на Станка, но приятелите й са категорични, че тя още продължава.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA