Пиши ни

Окован с белезници от затвора в Бобов дол, докараха в съда в Петрич наркодилъра Костадин Лютов

Окован с белезници от затвора в Бобов дол, днес бе въведен в съдебна зала, наркодилърът от Петрич, Костадин Лютов. Малкият на ръст рецидивист, едва се показваше зад банката. Той бе освободен от оковите си и се изправи очи в очи пред съдия Андроника Ризова, която председателстваше съдебния състав от тричленката.

От тях изпъкваше, служителката в отдел ЕСГАОН – Цецка Михайлова, която е съпругата на директора на ветеринарната лечебница в Петрич. Другата дама от съдебния състав е бивша директорка на Дирекция „Социални грижи”.

Така елитният съдебен състав, чу признанието на прокурор Емил Дончев, че не е възможно да се даде ход на съдебното заседание, поради това, че наблюдаващият прокурор ползва годишния си отпуск. На днешното дело би трябвало да се подпише споразумение между РП и защитата на подсъдимия, адвокат Данчев. Това вероятно ще стане на двадесет и осми октомври от 10 часа. Това е датата и часа, която определи съдия Ризова. Дотогава страните трябва да договорят параметрите на споразумението, да го представят пред съда и той да го одобри.

Подсъдимият на излизане от залата не скри лицето си. В подобни случай, дилърите навличат всевъзможни предмети по главите си от срам, да не ги разпознаят петричани. Всъщност Лютов е отговорен пред съда за държане на голямо количество дрога, довери съдията по делото на излизане от съдебната зала на втори етаж, изкачвайки стъпалата до канцеларията си на третия етаж.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA