Пиши ни

Нови протести в Петрич, гражданите се вдигнаха в подкрепа на кмета Вельо Илиев

Контрапротести в центъра на Петрич имаше тази сутрин. Граждани се събраха пред Кметството в подкрепа на кмета на Общината Вельо Илиев, имаше плакати и лозунги, хората скандираха ”Искаме си кмета”. Градоначалникът беше подкрепен и от кметовете на селата в Общината, много от които присъстваха на събитието. 
”Ако някой се съмнява, че предизборната кампания е започнала, да помисли пак” – това каза кмета Илиев, по повод протестите срещу управлението в последните дни. 
Според Илиев, с тези свои действия, протестиращите срещу него, се опитват да заличат постигнатото в Петрич. ”Атакуват ме хора, които взеха заводи, дадоха им се на ръка, а те ги съсипаха. Сега същите твърдят, че няма работа в Общината”.
”Ние работим и променяме града, това се вижда. Строят се зали, изграждат се градинки и детски площадки за гражданите. Получаваме награди, което е оценка за работата на общината”. За да подкрепи думите си, Илиев показа сертификат – Европейски етикет, който градът е получил за иновации и добро управление. 
”Този сертификат е подписан от министрите Лиляна Павлова и Томислав Дончев, двама министри, които изключително уважавам. Те са от ГЕРБ, а какво прави нашият депутат, работи срещу кмета” – коментира Илиев.
Градоначалникът се обърна и към Общинските съветници и им припомни, че остават 4 месеца до местния вот. Той ги призова да си вършат работата, а не да се занимават с декларации и да се подават на политически интереси.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA