Пиши ни

Нова детска площадка се откри в Петрич

Нова детска площадка откриха в Петрич в навечерието на празника на града -Гергьовден, съобщиха от пресцентъра на Общината. Площадката се намира в центъра на града, в градинката на пл.”Македония”. Тя е предназначена е за деца до 10 години и разполага с пъстри люлки, пързалки и катерушки.Средствата за построяането й възлизат на повече от 10 хил.лв.Съоръжението е дарение за града на една от водещите компании в България на пазара на бързи заеми.

На официалното откриване  присъстваха представители на компанията и общината, медии и децата от ОДЗ”Здравец”, които получиха подаръци.

Лентата преряза кметът на общината Вельо Илиев, който благодари на  финансовата компания за това, че е дарила на града  една прекрасна детска площадка. “Днес Вие засвидетелствахте готовността си да работим заедно за изграждането  на красиви кътчета, където да растат и играят спокойни нашите деца, защото те са нашето бъдеще. На ръководството на компанията пожелавам много здраве и да продължават да работят все така с професионализъм”, каза кметът.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA