Пиши ни

Нечувано! Луд проби охраната и влезе с кол в сградата на съда в Петрич, заплаши работещите прокурори, че ще ги изтреби до един

Мъж с психични проблеми, проби охраната и влезе в сградата на съда в Петрич с кол около един метър и заплаши работещите районни прокурори, че ще ги изтреби до един. Грозният инцидент днес, бе най-коментираната тема в града на кестените и се разнесе мълниеносно. Мъжът, крещял неистово пред вратата на Районна прокуратура в късните следобедни часове. Петричката прокуратура, е в обща сграда с петричкия районен съд, намира се на третия етаж, научи Struma.com.

Първият и вторият се обитават от съдиите. Мъжът влязъл безпроблемно с кола, изкачил двата етажа и се спрял пред вратата на прокуратурата на третия етаж. Тогава се отключила и агресията му. Той викал с пълно гърло обиди, насочени към работещите прокурори и размахвал кола. След като и това не му стигнало, психарят започнал да отправя и закани, застрашаващи живота на прокурорите.

Ситуацията, овладяла административния ръководител на РП –Петрич, прокурор Лидия Манолова. Тя запазила хладнокръвие, поискала намесата на полицията и така сложила точката на безпрецедентната ситуация, поставяща наистина живота на колегите й в опасност.

Целият екшън е заснет от камерите в сградата на съда. Ясно се вижда, как мъжът влиза в сградата с еднометровия кол и преминава по етажите.

Сериозният въпрос, е как мъжът с кола се е промъкнал в сградата, която би трябвало да има охрана?. Предстои проверка на главна дирекция Съдебна охрана в София, която прокурор Манолова сезирала за случилото се.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA