Пиши ни

На пресконференция в Благоевград лидерът на БСП Благоевгра д-р Вл. Пандев обяви: К. Паскалев с най-много номинации за кмет, М. Миков решава…

Костадин Паскалев е с най-много номинации -18 за кмет на Благоевград,партията се консолидира около него, това съобщи днес на пресконференция общинският лидер на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев.

Според него в началото на следващия месец ще се изясни дали Паскалев ще дойде в Благоевград, дали ще е кандидатът на БСП за София или ще остане в националното ръководство на партията. Това ще стане ясно след среща на лидера М. Миков с Костадин Паскалев. Пандев се обяви категорично против намеренията на здравния министър П. Москов за сливане на диспансерите с болниците.

Това ще е краят на държавното здравеопазване. Чух, че в Благоевград софиянци се готвят да открият ново частно заведение, ако това се окаже вярно ,то това ще е краят и оправдава намеренията за сливане на болници и диспансери, каза д-р Пандев. Той съобщи, че задълженията на МБАЛ Благоевград са 3 200 000 лева, онкоболницата също има огромни задължения,задлъжнели са и кожният и тубдиспансерът, обединяването им с болницата ще доведе до пълен колапс на държавното здравеопазване, коментира ексболничният шеф Вл. Пандев. Той съобщи и нещо потресаващо. На печалба, е единствено психиатричния диспансер в Благоевград. Той е с препълнен капацитет. Полудяваме ли, това е въпросът, които си задаваме след пресконференцията на Пандев.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA