Пиши ни

Младежи ГЕРБ вече и в село Беласица

С още една структура нарасна младежката организация на ПП ГЕРБ в Община Петрич.
На  учредителното събрание се събраха над 20 млади ентусиасти, нетърпеливи  да се впуснат в обществено-политическия живот на партията на местно  равнище.
Най-висок вот на доверие събра 23-годишната студентка по  „Публична администрация” в Югозападния университет Траянка Митрева и  отсега нататък, като председател на новото формирование, ще трябва да  работи упорито, за да оправдае гласуваното доверие. За секретар беше  избран Иван Митрев, а още 5 души бяха избрани за членове на Управителния  съвет.
Веднага бяха набелязани и първите цели – развиване на младежките дейности в селото и разрастване на организацията.
Специални  гости на учредяването бяха общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Петрич  Димитър Танев, организационният секретар Велко Велев, секретарят на  общинската структура на МГЕРБ – Петрич Янчо Карагогов, както и членове  на общинското ръководство.
Това е 9-та подред структура на Младежи  ГЕРБ в Община Петрич, която се слави като общината с най-многолюдните  села. И тъй като в тях живеят много млади хора, амбицията на  ръководството на партията е в близко бъдеще да бъдат учредени младежки  структури в повечето от тях.


0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA