Пиши ни

Координаторът на АТАКА: Тетимов – говориш глупости!

Преди да прави каквито и да било сдружения или мъртво родени политически формации призовавам Огнян Тетимов първо да напусне парламента на Република България. Същият Тетимов, който бе избран с гласовете на АТАКА и се намести в 41-то Народно Събрание. Същият този Тетимов, който осребри труда и надеждите на  хилядите българи дали гласа си за АТАКА. Той предаде мечтите на хората, за един по-добър и стойностен живот. Същият този Тетимов, който излъга пред обективите на телевизия АЛФА, че щял да напусне ПП “АТАКА” само след Волен Сидеров. Ти си този, който се просълзи в името на АТАКА и България и успя за разчустваш титаните на днешния ден. Същият този, който се криеше като страхливо кутре и бе изключил мобилния си телефон в деня на предателството си към национализма и България. Нека Тетимов отговори дали е получавал, и дали получава по 50 000лв.. от ГЕРБ на тримесечие, откраднати от Дянков, Цветанов и Борисов от партийната субсидия на АТАКА. Нека Тетимов обясни с какви пари строи палати в петричкото село Митиново след неговото предателство. Нека Тетимов да каже, дали цената на неговото предателство към АТАКА е назначаването на един от синовете му в НСО. Работи ли сина на Огнян Тетимов, Кирил Огнянов Тетимов в НСО ? Ако да, как може да работи в Национална Служба за Охрана един човек, който е психически негоден за обучение в Академията на МВР в гр.София – АМВР. На 24.06.2010г., Кирил Огнянов Тетимов се явява на психологическо изследване като кандидат за обучение в Академията на МВР. Същият е номериран под номер 34, като психически негоден за обучение в Академията, посредством Протокол номер 2406 от 24.06.2010г. издаден от АМВР

Всеки може да провери моето твърдение тук :

http://www.academy.mvr.bg/NR/rdonlyres/FB5B049A-8F2D-40D7-BD26-1E91B9A64054/0/PROTOKOL2406_Internet.pdf.
Питам, как един психически негоден за обучение в АМВР може да започне работа в НСО? Това ли е цената за съдбата на милиони българи?

Тетимов, държи ли те с нещо МВР? Нещо свързано с Рупите и река Дунав. Нещо, което ти успя да скриеш от ръководството на АТАКА. Кажи на обществото! Същият този Тетимов, който отчая хората в Блгаоевградска област. Всички хора в областта, при многобройните ми срещи с тях задават един същ въпрос. Докога с продажници като Огнян?

Същият този Тетимов, който щял да се бори за подобрението на живота на българите. Неговата борба не е за България и хората, тя е борба за самият него. Същия Тетимов, който заявява че щял да се бори с АТАКА чрез недоносчето “Патриот”, и няколко минути по-късно лъже, че АТАКА в благоевградско нямало. С коя АТАКА ще се бори тогава, щом същата според него е мъртва?

Тетимов напусни парламента моментално и създавай каквото искаш ! Ти си избран с гласовете на АТАКА, ти предаде АТАКА. Ако имаш останали в себе си и два грама морал, си длъжен да напуснеш парламента защото си избран от АТАКА. Не си избран като независим депутат, какъвто се пишеш днес, гласувайки в полза на гробокопачите от ГЕРБ.

Тетимов, аз знам, ти си ми доказал, че морал нямаш. Въпреки всичко се надявам да намериш мъжество в себе си. Бъди мъж, и напусни парламента. Дядо ти е Кануш войвода. Велик българин! Не му обръщай костите, и не му петни името. И прави каквото искаш от днес нататък. Ти вече живееш в позор. Петното на предателството е изписано на твоето чело. Ти предаде България, ти предаде Сидеров, ти предаде убежденията си, ти предаде цял един народ! Ти си жигосан като предател.

Теб не те е предал абсолютно никой! Това го знаеш до дъното на костите си, дълбоко в сърцето си. И именно това, ще ти тежи до последния ти дъх! Съвестта ще бъде твой съдник, никой друг!

И ще те помоля да не ме заплашваш през трети лица. Ако имаш да ми казваш нещо, ми го кажи в очите! Ако разбира се имаш очи и наглостта да ме погледнеш.Toppresa.com: Координаторът на АТАКА пред Топ ПРЕСА: Тетимов – говориш глупости!

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA