Пиши ни

Кметът на Петрич Вельо Илиев и председателят на ОбС Благой Калъпсозов откриха официално новия площад

С тържествен водоствет на Велики четвъртък в присъствието на много граждани и гости, кметът на Петрич Вельо Илиев и председателят на ОбС Благой Калъпсъзов прерязаха трикольорната лента при официалното откриване на новия площад. Преди това деца от ОДК изнесоха празнична програма с изпълненията на мажоретни състави и фолклорни групи.

Те поздравиха присъстващите с придобивката,която от днес влиза официално в действие. Архиерейският наместник Ангел Кочев освети новия площад”. Божият служител пожела на петричани да се радват на всички хубави неща които се правят в града.”

Да се радваме на всичко съградено. Да се радваме на все по-хубавите неща, които се откриват, и който ни заобикалят”, каза в приветствието си отец Кочев. След него кметът на Петрич. Вельо Илиев благодари на всички участвали в изграждането на площада с двустепенния фонтан.” Но искам да изкажа най-вече благодарности на петричките деца. В погледите им се чете признателност, затова считам, че сме направили нещо хубаво.”, каза градоначалникът. Той поясни, че новият градски площад е първият от седемте основни обекта, които ще бъдат открити. След което заедно с председателят на общинският съвет Благой Калъпсъзов прерязаха трикольорната лента.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA