Пиши ни

Иззеха наркотици и старинни монети при акция на полицията в Петрич

Полицаи от Петрич проведоха специализирана полицейска операция по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Проверки по контрола на наркоразпространението са били извършени в събота на територията на РУП – Петрич. В хода на операцията от двора на 30-годишния К.М. от с. Коларово полицаите са иззели 4,300 кг суха тревиста маса, реагирала на марихуана. Такава е иззета и при проверка на лек автомобил м. „Фолксваген”. Пакетчето с тегло 2 гр. е открито в джоба на водача И.В. (на 28 г.) от с. Генерал Тодоров. Мъжът е задържан в РУП – Петрич с полицейска заповед за 24 часа.

При проверка в дома на М.В. (на 30 г.) от Петрич полицаите са открили в стаята на сина й пет полиетиленови плика със 115,5 гр. канабис. При претърсването са открити и 1,4 гр. бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин и 38 бр. пакетчета със семена канабис. От жилището е иззета и ел. везна за измерване, 24 бр. старинни монети, 200 паунда и патрони за късо нарезно оръжие. По случая в РУП Петрич е образувано полицейско дознание.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA