Пиши ни

ГЕРБ няма пръст в изземването на сградата на БСП в Петрич

Партия ГЕРБ не е отговорна, че БСП в Петрич загуби сградата, в която се помещаваше червената партийна централа. Това заяви на извънредна пресконференция общинският лидер на ГЕРБ – Петрич Димитър Танев по повод нападките на поддръжници на БСП. Той категорично отрече, че сградата е отнета, тъй като ГЕРБ имат апетити към нея, като подчерта, че не това са вижданията им за добър партиен офис и посъветва активистите на БСП да потърсят отговорност от своите ръководители за бездействието им.
„Защо, когато започна изнасянето на багажа на БСП нито един от техните местни ръководители не дойде да обясни с чест и достойнство на избирателите си, че по тяхна вина са загубили своя партиен офис, а не да се оправдават, че е по вина на ГЕРБ или пък на областния управител”, попита Танев.
Той припомни факта, че след парламентарните избори е проведен разговор с кмета на общината инж. Вельо Илиев да бъде предоставено помещение за офис на партията. Такъв обаче им е отказан с мотив, че общината не разполага с помещение, въпреки че по закон на всяка една парламентарно представена такова се полага. Любопитна подробност в случая е, че градоначалникът Вельо Илиев е бил отзивчив към БСП и веднага е предоставил друг партиен офис на червените.
Димитър Танев категорично опроверга и информация, че ГЕРБ и БСП се пазарят червен активист да оглави полицията в Петрич.
„Мръсната компроматна война за предстоящите избори вече започна в Петрич”, коментира Танев. Той призова всички симпатизанти и членове на ГЕРБ от село Коларово и общината, както и цялата общественост, да не вярват на подобни лъжи, защото оттук насетне подобни материали и клюки ще се бълват непрекъснато.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA