Пиши ни

В община Петрич утвърдиха правилата за номинациите „Спортист на годината”

Правилата определят условията и реда по които се правят номинации в категорията „Спортист на годината”- мъже, жени, юноши и девойки; номинации в категория „Треньор на годината” и „Отбор на годината”.

Могат да бъдат предлагани спортисти, които тренират в местни клубове и школи, както и такива, състезаващи се за други, но с настоящ или постоянен адрес в община Петрич. Същите правила важат и за номинациите в категория „Треньор на годината”. Единствено в категория „Отбор на годината” могат да бъдат предлагани само отбори, развиващи дейността си в община Петрич.

Според утвърдените правила предложения за спортист и треньор на годината могат да правят спортните клубове, журналисти от местни и регионални медии, общественици и спортни дейци. Номинации за отбор на годината могат да постъпват от журналисти, общественици и спортни дейци.

Всеки спортен клуб има право да номинира неограничен брой състезатели за приза „Спортист на годината”, като предостави подробна информация за постиженията, спечелени призови места от зонални, национални и международни турнири и състезания. При предложенията за треньор на годината също следва да се посочат мотиви и постигнати резултати. Номинациите и в трите категории ще се приемат в Община Петрич до 16. 01. 2017 г. /понеделник/.

До два дни след това информацията ще бъде обобщена и качена на сайта на Общината, като в рамките на пет дни гражданите също могат да гласуват за „Спортист на годината”, „Треньор на годината” и „Отбор на годината”. Освен по електронен път, формуляри за номинации ще има и на фронт офиса на Община Петрич. Награждаването ще бъде на специална тържествена церемония на 27.01.2017 г.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA