Пиши ни

Втората по влияние в Петрич политическа сила „Глас Народен” подкрепи Д. Бръчков от ПП ГЕРБ и го бетонира като основен претендент за…

Кандидатът за кмет на Петрич от ПП ГЕРБ Димитър Бръчков получи официално подкрепата на втората по големина политическа сила в общината „Глас Народен”. С подкрепата си „Глас Народен” го бетонира като основен претендент за кметския пост на изборите на 25 октомври. Двете партии тръгват по общ път с една обща политическа цел – смяна на управлението и кмета, промяна в община Петрич, заяви Бръчков.

Председателят на „Глас народен” – Петрич Розалин Хаджиев лично обяви на пресконференция решението на партията да подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ.

За „struma.com” Р. Хаджиев заяви: Хората в Петрич и общината масово искат промяна в общинското управление. Сегашният кмет Вельо Илиев е изчерпан откъм идеи за развитието на града и селата и перспективи за реализацията на младото поколение. Обществеността се умори от съмнения за корупционни схеми и шуробаджанащина в това управление.

На хората им омръзна от неизпълнени обещания за нов общински пазар, за Пречиствателна станция на отпадните води, за докарването в Петрич на минералната вода от Рупите. Петричката болница е пред фалит, бизнесът – също. Не е достатъчно само да си правиш пиар и да режеш лентички на обекти, изпълнени по европейски проекти и с европейски пари. Само това не може да бъде причина един кандидат да бъде избран за кмет на общината. Дойде време за промяна на кмета и управлението.

Подкрепяме Димитър Бръчков, защото той е млад, неопетнен, образован, интелигентен. Той е доказан мениджър във фирмата, в която работи. Бил е два мандата общински съветник, познава проблемите на общината, знае как да ги решава. Отворен е към новите идеи, смята Р. Хаджиев.

В този мандат на Общински съвет – Петрич партия ГЕРБ има седем съветника, а „Глас Народен” – шест съветника. В реалните възможности на двете първи в общината политически сили е да увеличат на тези избори успеха си от изборите в Петрич преди четири години, и да променят управлението в общината., твърдят от Глас народен.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA