Пиши ни

Анна Андонова е новият съдебен деловодител в администрацията на Районна прокуратура Петрич

Анна Андонова е новият съдебен деловодител в администрацията на Районна прокуратура Петрич. Младото попълнение в състава на държавното обвинение в южния град, заема мястото на съдебен деловодител, след спечелен конкурс.

Комисията от изпитващи в състав :прокурор Пиринка Костадинова, председател и членове, прокурорите Надя Цветкова, Емил Дончев, са оценили с най-високата оценка Анна Андонова от Петрич. На 22 и 23 този месец на конкурса за съдебен деловодител в състава на администрацията на РП, се явили общо седем. Със заповед на административния ръководител на петричката прокуратура, прокурор Лидия Манолова, Анна Андонова е назначена на спечелената конкурсна позиция.

Припомняме, че до това се стигна, след като при предишния конкурс, които се проведе в три тура, никой от явилите се не успя да покрие изискването за правилен правопис. От минималните 90 точки, никои от тогавашните кандидати, не изкара повече от 20 точки. Всъщност, 20 –те точки бяха отчетени за първата в класацията. Поради този факт, административният ръководител, прокурор Лидия Манолова анулира изборния конкурс и назначи нов, при който отличникът е Анна Андонова.

0 Коментара

Вашия Коментар

CAPTCHA